Breng al je producten op de markt vanaf één enkel platform

Wij stellen je in staat om klanten te bereiken en de online verkoop te verhogen door jouw productgegevens te beheren en te optimaliseren - op één platform.

Homepage illustration

Een greep uit onze meer dan 6500 klanten

https://media.graphassets.com/8u1kyIaQPO0xWJSBaMdw
https://media.graphassets.com/sSTWlRWwRvYXRglFBt31
https://media.graphassets.com/gtYVk3W6SgC2UHpkWzOG
https://media.graphassets.com/Sl97OorQXuXoKjLf1Xqb
https://media.graphassets.com/JVQ9vEZATxeeP9VprM1t
https://media.graphassets.com/AmcHTC5WSc69fqA9MfkT
https://media.graphassets.com/8o9iVkFR9SjRYnYhNo23
https://media.graphassets.com/U5corpMTRoCchmA1R8Cg

Waarom Channable?

Bespaar tijd en geld door handmatig werk te automatiseren. Synchroniseer je producten automatisch met vele platformen, beheer je bestellingen vanaf één plek, hou de prestaties bij van je producten, en maak geautomatiseerde en relevante tekstadvertenties op basis van je productdata.

Hoe Channable werkt
https://media.graphassets.com/HX0Gt193RKujP82TFm50

Geef je online verkoop een boost

Uit welke sector je ook komt, mode, electronica, interieur, of sport, Channable kan ook in jouw voordeel werken! Verbeter de zichtbaarheid van je producten op verschillende online verkoopkanalen en bereik een nieuw publiek. Met Channable maak je in een handomdraai een koppeling met vele verschillende verkoop- en advertentiekanalen. Beheer je advertenties en bestellingen vanaf één plek en houd de prestaties van je producten bij!

Meer info
https://media.graphassets.com/Dp7voyyVRLyaDzOtlkaU

Adverteer vluchten, hotels en uitjes

Maak snel en eenvoudig duizenden advertenties voor de aanbiedingen van jouw reizen en uitjes! Channable heeft een directe integratie met vele social media kanalen, affiliate netwerken en advertentieplatformen. Door de snel veranderende data in de reisindustrie is het onmogelijk om advertenties handmatig te updaten. Met Channable wordt elke wijziging automatisch gesynchroniseerd met de data die je naar exportkanalen stuurt. Het resultaat: geen handmatig werk meer en je adverteert alleen beschikbare aanbiedingen met actuele prijzen!

Meer info
https://media.graphassets.com/Gx7MfCqXQNuXax2hefe4

Verbeter de zichtbaarheid van je vacatures

Het automatiseren van dynamische tekstadvertenties zorgt ervoor dat jouw vacatures op de juiste plaats bij de juiste sollicitanten terechtkomen. Stuur de vacatures automatisch door naar Google Ads en Microsoft Advertising, affiliate netwerken of social media kanalen, of maak volledig geoptimaliseerde feeds voor vacaturesites. Het handmatig updaten van advertenties voor vacatures is verleden tijd!

Meer info

Wat onze klanten zeggen

Over Channable was ik best sceptisch, omdat ik dacht dat het een middel zou zijn dat meer is voor tastbare producten in webshops. Maar jullie bewijzen mijn ongelijk. Gelukkig. Want ik word ook erg blij van het stukje marketing automation dat in dit kanaal is toegepast.

Rene van der Vlist

Online Marketing Manager @ NLZiet

Dankzij Channable zijn we in staat om op een makkelijke én snelle manier specifieke product feeds te genereren uit onze database met ruim 36.000 design-producten.

Oscar Diele

Directeur en mede-eigenaar @ Flinders.nl

Als klanten een groot assortiment hebben zou ik Channable zeker aanraden. Hun tool zorgt er automatisch voor dat je long tail zoekwoorden kunt meenemen en bespaart veel werk tijdens het instellen. Daarnaast is hun supportafdeling zeer vriendelijk en behulpzaam.

Maik Nieuwboer

SEA marketeer @ Rituals

Kies uit meer dan 2500 kanalen