Channable

Feed management på den simple måde!

Håndter dine produktfeeds med blot én brugervenlig feed manager. Med Channable har det aldrig været nemmere at håndtere datafeeds.

Feed management på den simple måde!

Håndter dine data feeds nemt og bekvemt med Channable

Forbind din online shop til Channable på få minutter ved at benytte en af de mange indbyggede ehandel plugins til f.eks. Shopify, Magento og WooCommerce mm. Har du ikke mulighed for at benytte et plugin (måske fordi den shop er bygget på en custom eller én af de mindre platform), så bare rolig. Med Channable kan du også importere dit feed manuelt via XML, CSV, TXT, JSON eller endda Google Sheets. Så snart dit feed er forbundet eller importeret, så vil Channable automatisk sørge for at din produktinformation altid er up-to-date, hele vejen tilbage til din online shop. Med andre ord, du behøver altså ikke længere at opdatere lagerbeholdning samt andre lignende typer information manuelt. Med Channable kan du drage fordel af det intuitive regelsæt til nemt og hurtigt at optimere, berige samt filtere dit feed. På den måde får dit feed nyt liv og en endnu større chance for succes.

Feed optimering gjort simpel!

Få øjeblikkelig adgang til flere end 2.500 unikke feed-skabeloner. Vælg f.eks. blandt populære kanaler som Google Shopping, Facebook, Amazon, Criteo, Pricerunner samt mange flere. Har du problemer med at møde de forskellige feed-krav til hver enkelt marketing kanal eller har du blot behov for at optimere dit nuværende feed? Ingen problemer! Med Channable kan du løse det hele. Du kan endda oprette dine helt egne custom feeds. Med Channable er der ingen grænser for at bygge lige præcis det feed du drømmer om.

Fordele ved at benytte Channable's feed tool

  • Opret kvalitetsfyldte feeds på ingen tid med flere end 2.500 unikke feed-skabeloner.
  • Intuitivt interface. Du behøver ikke at være developer for at benytte Channable.
  • Ét ultimativt værktøj. Håndter alle dine datafeeds med Channable
  • Gratis testkonto uden tidsbegræsning. Du bestemmer selv hvis og hvornår du vil aktivere din konto.
  • Proaktiv teknisk support til at sikre den bedste oplevelse med Channable

Start gratis prøvekonto

Tilmeld dig i dag og afprøv Channable gratis i en ubegrænset tidsperiode.

Opret prøvekonto