Channable

Lätthanterlig feed management!

Hantera dina produktflöden med endast en användarvänlig feed manager. Att hantera dataflöden har aldrig varit lättare än med Channable.

Lätthanterlig feed management!

Hantera dina datafeeds lätt och bekvämt med Channable

Använd någon av de många e-handelsplugins, exempelvis Shopify, Magento och WooCommerce, för att på bara några minuter ansluta din onlinebutik till Channable. Om det inte är möjligt att använda ett plugin (kanske för att butiken är byggd på en kundanpassad eller mindre plattform), så kan detta lösas genom att importera dina flöden manuellt via XML, CSV, TXT, JSON och även Google Sheets. Så snart ditt flöde är anslutet eller importerat, så ser Channable automatiskt till att din produktinformation alltid är uppdaterad, hela vägen tillbaka till din onlinebutik. Du behöver alltså inte längre uppdatera dina lagernivåer eller annan liknande information. Med Channable kan du även dra fördel av intuitiva regler för att snabbt och smidigt optimera, berika samt filtrera dina flöden. På så sätt är dina flöden alltid aktuella och du ökar dina chanser att lyckas.

Snabb och smidig flödesoptimering!

Få omedelbar tillgång till över 2 500 unika flödesmallar. Välj bland populära kanaler som exempelvis Google Shopping, Facebook, Amazon, Criteo, Pricerunner m.fl. Har du problem att uppfylla alla krav på flödet från enskilda marknadsföringskanaler, eller är du bara ute efter att optimera ditt befintliga flöde? Inga problem! Detta är lätt fixat med Channable. Du kan till och med skapa egna anpassade flöden. Med Channable finns inga gränser, nu kan du kan skapa just det flöde du alltid drömt om.

Fördelar med att använda Channables feed-verktyg

  • Skapa kvalitativa flöden på nolltid med mer än 2 500 unika flödesmallar.
  • Intuitivt interface. Man behöver inte vara systemutvecklare för att använda Channable.
  • Allt-i-ett-verktyg. Hantera alla dina dataflöden med Channable.
  • Gratis testkonto utan tidsbegräsning. Du bestämmer själv om och när du vill aktivera din konto.
  • Proaktiv teknisk support som säkerställer den bästa tänkbara upplevelsen med Channable.

Öppna ett gratis testkonto

Anmäl dig idag och testa Channable gratis under en obegränsad tidsperiod

Skapa testkonto