Channable

Opret fantastiske produktfeeds med Shopify og Channable

Forbind din Shopify shop til Channable og få adgang til flere end 2.500 feed-skabeloner. Oprettelse af feeds har aldrig været nemmere!

Opret fantastiske produktfeeds med Shopify og Channable

Håndter dit Shopify produktfeed med Channable

Med Channable kan du på få mintutter forbinde din Shopify shop til Channable. Dette kan du gøre ved at benytte det indbyggede Shopify plugin. Så snart forbindelsen er sat op kan du begynde at oprette og optimere produktfeeds og samtidig vælge lige præcis på hvilke kanaler de skal annonceres/distribueres. Yderligere, når din Shopify shop er forbundet med Channable, så vil Channable automatisk sørge for at din produktinformation altid er up-to-date. Ændrer din produktinformation sig i din shopify backend (f.eks. lagerbeholdning), ja så ændrer det sig automatisk også i Channable. På den måde kan du hurtigt filtrere udsolgte produkter væk via dine produktfeeds.

Opret et Shopping feed med Shopify og Channable

Når din Shopify shop er forbundet med Channable får du øjeblikkelig adgang til flere end 2.500 unikke feed-skabeloner, inklusiv den populære feed-skabelon til Google Shopping. Det har altså aldrig været nemmere at oprette et produktfeed til Google Shopping som opfylder at kravene fra Google Merchant Center. Drag fordel af de indbyggede regler fra Channable til at optimere, filtrere og berige dit Google Shopping feed. Ikke blot for at opfylde kravene fre Google Merchant Center, men også for at overvinde konkurrenten.

Fordele ved en testkonto hos Channable

  • Opret fantastiske feeds på ingen tid med flere end 2.500 unikke feed-skabeloner.
  • Intuitivt interface. Du behøver ikke at være developer for at benytte Channable.
  • Drag fordel af det indbyggede Shopify plugin til hurtig og nem import af dit produktkatalog.
  • Ingen tidsbegræsning på gratis testkonto. Med Channable får du ingen deadlines på din testkonto.
  • Proaktiv teknisk support til at sikre den bedste oplevelse med Channable

Start gratis prøvekonto

Tilmeld dig i dag og afprøv Channable gratis i en ubegrænset tidsperiode.

Opret prøvekonto