a Nu ook voor mijnwebwinkel-klanten!

Aanbieding voor Mijnwebwinkel-klanten

Mijnwebwinkel-shops lopen vaak tegen het probleem aan dat zij niet beschikken over een datafeed. En wanneer zij wel een datafeed bezitten, is deze simpelweg niet uitgebreid genoeg is om producten te kunnen plaatsen op vergelijkingssites, marktplaatsen of affiliate platforms.

Daarom heeft Channable drie abonnementen beschikbaar gemaakt voor Mijnwebwinkel-shops:

  • Small: max. 500 producten / 3 exportfeeds;
  • Medium: max. 5.000 producten / 6 exportfeeds;
  • Large: max. 15.000 producten / 15 exportfeeds;
Extra: Voor deze abonnementen worden geen set-up kosten gerekend.

1 Creëer jouw account

Je krijgt in Channable een eigen login. Maak daarom een eigen account aan door je naam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Je logt daarna vanzelf in.

Note: Heb je al een account bij Channable en je wil een tweede webshop toevoegen? Kies dan "I already have an account" en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

2 Wij creëren je datafeed met behulp van scraping

De volgende stap is het genereren van een datafeed, waarvoor je contact dient op te nemen met het Channable-team. Zij zullen advies geven over de invulling van de productpagina’s van jouw webshop, waarna met behulp van een maatwerk crawler informatie op productpagina’s wordt omgezet naar een datafeed.

Het Channable-team neemt contact op wanneer de datafeed gegenereerd is en klaar staat om te optimaliseren en exporteren.

3 Overzicht met jouw webshop(s)

Eenmaal ingelogd, krijg je een overzicht van jouw webshop(s). Bij het aanmaken van de crawler, zullen wij ook het project aanmaken in je account waaraan we de crawler koppelen.

In dit overzicht één oogopslag of alles dagelijks succesvol draait.

4 Voeg zelf velden toe

Channable leest automatisch alle informatie van de crawler uit en vergelijkt deze met onze interne velden (zoals price, description, title etc). Je kunt per veld kiezen om dit te "mappen" met onze interne velden of om zelf een custom naam te kiezen.

Ook kun je er voor kiezen om extra (lege) velden toe te voegen aan je feed. Deze velden kun je bijvoorbeeld gebruiken om later te vullen voor een bepaald exportkanaal. Extra velden kunnen ten alle tijden worden toegevoegd. Je laadt alle informatie in Channable door op "Save and import" te klikken.

5 Overzicht producten

Onder het kopje "Products" vind je nu een overzicht van alle items uit jouw webshop. Afhankelijk van het aantal producten in jouw shop, kan het een aantal seconden duren voordat alle producten volledig zijn ingeladen. Per product kun je alle informatie nog eens oproepen door op het product te klikken.

6 Maak je export aan

Via de "Channels" knop kun je een export naar een affiliate of vergelijkingssite toevoegen, zoals Beslist.nl, Kieskeurig.nl of Google Shopping. Kies een kanaal en jouw data wordt automatisch in het gevraagde format gezet. Is jouw kanaal nog niet te vinden in de lijst? Neem dan contact op en onze experts voegen hem zo snel mogelijk voor je toe!

Je kunt deze stap herhalen voor ieder kanaal waar je jouw producten naartoe wil sturen.

7 Filter en bewerk jouw feed

Nadat je een nieuw kanaal hebt toegevoegd, kun je allerlei complexe bewerkingen uitvoeren op jouw datafeed via een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface. Zo kun je bijvoorbeeld jouw producten filteren op prijs of beschikbare maten voordat je het naar een specifiek kanaal stuurt. Ook berekeningen, het samenvoegen van informatie of het toevoegen van utm-codes per export is geen enkel punt.

Met gemakkelijke "als...dan" functies kun je voortaan iedere mogelijke bewerking op jouw datafeed laten doen. Creëer een perfecte datafeed met Channable!

Kom je er niet uit?

Dat is geen punt! Onze experts staan altijd voor je klaar. Stuur ons even een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!