ZURÜCK

Sales and Account Manager Benelux

Ben je geïnteresseerd in e-commerce en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder, we zoeken namelijk een nieuwe collega die ons sales team Benelux komt versterken!

Wat is Channable?

Ons kantoor mag dan wel een 400-jaar oud monumentaal pand zijn, Channable zelf is nog geen 5 jaar oud, waardoor de start-up vibe is nog volop aanwezig is. In deze paar jaar zijn we ontzettend hard gegroeid, Channable telt namelijk inmiddels 75 jonge werknemers bestaande uit wel 15 verschillende nationaliteiten. Naast een informele en gezellige sfeer bieden wij onze medewerkers een verrijkende professionele ervaring met de mogelijkheid om door te groeien en echte impact te hebben op het bedrijf. Klinkt goed, toch? Maar wat doet Channable nu eigenlijk?

Wat doet Channable?

Onze online tool wordt door onze klanten gebruikt als zakmes voor al hun marketingactiviteiten. Met onze tool kunnen online adverteerders en marketeers op eenvoudige wijze producten en/of diensten op o.a. marktplaatsen en vergelijkingswebsites plaatsen. Wereldwijd! Hoe dat precies werkt, leggen we uit in deze video:

We zijn ondertussen al gegroeid tot de nummer 1 van de Benelux. Uiteraard is ons doel om die positie te behouden en nog verder te groeien, en daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Wat ga jij doen?

Als 4e man of vrouw maak jij ons huidige sales Benelux team helemaal compleet! Naast het behouden van de huidige klanten en het goed begeleiden van de nieuwe klanten, ga je ook werken aan het in kaart brengen van nieuwe potentiële klanten en het benaderen van deze prospects. Het grote voordeel is dat de meeste prospects in de Benelux wel al van Channable hebben gehoord, maar nog niet precies weten wat de voordelen zijn van onze tool ten opzichte van hun huidige methode. Je gaat deze bedrijven benaderen en samen met hen kijken of Channable wat voor hen kan zijn.

Dit betekent dat je een deel van je week bezig bent met het geven van demo’s aan deze bedrijven, zowel online als bij de klant op locatie. Voor deze klant bezoeken maak je gebruik van de gedeelde auto die op kantoor staat. Als je naar klanten in België gaat, ga je meestal minimaal 2 dagen, om meteen wat meer bedrijven in de regio te bezoeken.

Daarnaast houd je goed contact met de huidige klanten en partners, samen met onze supportafdeling die hen helpt met technische vragen over het gebruik van de tool. Onze partners zijn marketingbureau’s, technische partijen of advertentieplatformen en het is belangrijk dat zij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden binnen Channable, zodat zij Channable optimaal kunnen gebruiken voor hun klanten. Je bezoekt daarom regelmatig partners om trainingen op locatie te geven! Ook help je mee met het organiseren van een jaarlijks partnerevent, meerdere trainingsdagen  per jaar en sta je op belangrijke beurzen in de Benelux!

Aangezien we jou de verantwoordelijkheid willen geven voor onze klanten, waaronder vele grote merken en bedrijven, word je in je eerste weken grondig getraind tot een werkelijke Channable expert. Ook willen we je goed integreren in onze bedrijfscultuur en daarom zullen alle verschillende afdelingen van Channable zich bij je komen introduceren en wat vertellen over wie zij zijn en wat ze doen.

Wie ben jij?

We vinden het allereerst belangrijk dat je goed in ons jonge, gemotiveerde en internationale team past. Daarnaast hebben we een aantal punten op een rij gezet die we graag terugzien in jouw ervaring:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding – bijvoorbeeld in de richting van communicatie, (international) business, marketing of sales.
 • Je hebt enige ervaring (max. 5 jaar) met sales, account management, klantcontact en/of online marketing.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent fulltime beschikbaar (of tenminste 32u per week) en vindt het leuk om regelmatig op pad te gaan naar klanten en op beurzen te staan.
 • Je bent sociaal, gedreven, energiek en hebt een positieve houding.
 • Je bent geïnteresseerd in e-commerce. Ervaring is geen vereiste, interesse is belangrijker voor ons.

Wat bieden we?

 • Een plekje op ons prachtige monumentale kantoor in hartje Utrecht met dagelijks een volledig verzorgde lunch.
 • Marktconform salaris.
 • Een internationale werkomgeving waarin je je talenkennis van bijna alle talen kan onderhouden.
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen Channable tot ongekende hoogte. Welke kant op? Dat bepaal jij zelf!
 • Regelmatige borrels, feestjes en uitjes. Plus een eigen Channabar die altijd voorzien is van fris, wijn en bier (met De Leckere op de tap!).
 • Een pingpong-tafel, dartbord, Xbox en PlayStation, om de after-lunch-dip tegen te gaan. Ben je sportief? Volg dan onze gratis yogalessen of sluit je aan bij een van onze sportclubs.

SOLLICITEER NU

Wij komen binnen een week terug op je sollicitatie. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Iedere recruiter of headhunter die ons naar aanleiding van deze vacature benadert, gaat akkoord met een donatie van € 250,- aan Make-A-Wish.