Back

Sales and Account Manager Benelux

Ben je geïnteresseerd in e-commerce en heb jij overtuigingskracht? Lees dan snel verder, je hebt nú de kans om ons Sales Benelux team te versterken!

Wat is Channable?

Ons kantoor mag dan wel een 400-jaar oud monumentaal pand zijn, Channable zelf is nog geen 5 jaar oud, waardoor de start-up vibe is nog volop aanwezig is. In deze paar jaar zijn we ontzettend hard gegroeid, Channable telt namelijk inmiddels 80 jonge werknemers bestaande uit wel 19 verschillende nationaliteiten. Naast een informele en gezellige sfeer bieden wij onze medewerkers een verrijkende professionele ervaring met de mogelijkheid om door te groeien en echte impact te hebben op het bedrijf. Klinkt goed, toch? Maar wat doet Channable nu eigenlijk?

Wat doet Channable?

Onze online tool wordt door onze klanten gebruikt als zakmes voor al hun marketingactiviteiten. Met onze tool kunnen online adverteerders en marketeers op eenvoudige wijze producten en/of diensten op o.a. marktplaatsen en vergelijkingswebsites plaatsen. Wereldwijd! Hoe dat precies werkt, leggen we uit in deze video:

We zijn ondertussen al gegroeid tot marktleider in de Benelux. Uiteraard is ons doel om die positie te behouden en nog verder te groeien, en daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Wat ga jij doen?

Als 4e man of vrouw maak jij ons huidige sales Benelux team helemaal compleet! Jij wordt onze collega met ervaring die weet hoe je het overtuigen van potentiële klanten aanpakt. Het grote voordeel is dat de meeste prospects in de Benelux wel al van Channable hebben gehoord, maar nog niet precies weten wat de voordelen zijn van onze tool ten opzichte van hun huidige methode. Je gaat deze bedrijven benaderen en samen met hen kijken hoe Channable hun omzet kan vergroten. Daarnaast ben je natuurlijk mede-verantwoordelijk voor het behouden en helpen van onze huidige partners en grotere klanten.

Dit betekent dat jij het eerste contact legt op de manier die jij het beste vindt. Ook geef je demo’s van onze tool op locatie en online. Voor deze klant bezoeken maak je gebruik van de gedeelde auto die op kantoor staat. Als je naar klanten in België gaat, ga je meestal minimaal 2 dagen, om meteen wat meer bedrijven in de regio te bezoeken.

Is het eerste contact leggen wat jij het leukst vindt? Dan zit je in deze rol helemaal goed! Om het team te completeren zoeken we iemand die zich hierop wil focussen. Onze uitstekende support afdeling helpt bestaande klanten bij problemen, zodat jij focus kunt leggen op weer nieuwe klanten.

We geven jou snel verantwoordelijkheid voor onze klanten, waaronder grote merken die je in elke winkelstraat tegenkomt. De eerste weken word je grondig getraind tot een werkelijke Channable expert, daarnaast zullen alle afdelingen zich aan je presenteren zodat je je collega’s leert kennen en je je snel thuis voelt.

Wie ben jij?

We vinden het allereerst belangrijk dat het benaderen van prospects je energie geeft. Daarnaast hebben we een aantal punten op een rij gezet die we graag terugzien in jouw ervaring:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding – bijvoorbeeld in de richting van communicatie, (international) business, marketing of sales.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring en maximaal 10 jaar ervaring  met sales, account management, klantcontact en/of online marketing.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent fulltime beschikbaar (of tenminste 32u per week) en vindt het leuk om regelmatig op pad te gaan naar klanten en demo’s te geven.
 • Je bent sociaal, overtuigend, energiek en hebt een positieve houding.
 • Je bent geïnteresseerd in e-commerce. Ervaring is geen vereiste, interesse is belangrijker voor ons.

Wat bieden we?

 • Dé job die jou in contact brengt met interessante bedrijven.
 • Een plekje op ons prachtige monumentale kantoor in hartje Utrecht met dagelijks een volledig verzorgde lunch.
 • Een competitief salaris.
 • De perfecte work life balance, zodat je genoeg tijd hebt voor alles wat je belangrijk en leuk vindt. Ben je sportief? Dan kun je na werktijd aansluiten bij een van onze sportclubs of lessen (voetbal, wielrennen, boulderen, hardlopen of yoga)
 • Een internationale werkomgeving
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen Channable tot ongekende hoogte. Welke kant op? Dat bepaal jij zelf!
 • Regelmatige borrels, feestjes en uitjes. Plus een eigen Channabar die altijd voorzien is van fris, wijn en bier (met De Leckere op de tap!).
 • Een pingpong-tafel, dartbord, Xbox en PlayStation, om de after-lunch-dip tegen te gaan. Of loop een rondje in de mooie binnenstad.

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief naar work@channable.com of klik op de knop hieronder. Wij zullen jouw CV en brief doornemen en komen binnen een week terug op je sollicitatie. Als je ons enthousiast hebt gemaakt, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Utrecht. Je startdatum is flexibel, maar het liefst zo snel mogelijk!

SOLLICITEER NU

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Iedere recruiter of headhunter die ons naar aanleiding van deze vacature benadert, gaat akkoord met een donatie van € 250,- aan Make-A-Wish.